Златните бижута помагат на човек да запази младостта си и

...
 
Златните бижута помагат на човек да запази младостта си и
Коментари Харесай

3 зодии, които не трябва да носят злато

 

Златните бижута оказват помощ на човек да резервира младостта си и му дават неизчерпаема сила. Но има хора, които е по -добре да не носят злато.

 

Астролозите са показали знаците на зодиака, чиито представители би трябвало да изоставят златото

 

Дева

Родените под това зодиакално съзвездие би трябвало да бъдат по -внимателни при закупуването на златни бижута, тъй като това не подхожда на тяхната сила. Девите имат прекомерно нежна аура. Аксесоарите от бронз или мед са по -подходящи за тях. А златото ще се отрази отрицателно на тяхната жизнеспособност и ще сътвори спънка за паричния поток.

Везни

Тези хора обичат бижутата. Около тях постоянно има благородни метали. Но за тях е по -добре да оставят настрани златото. По отношение на силата си, той е по -подходящ за тези, които са по -силна персона. Везните са склонни да бъдат несигурни. Освен това жълтият метал им въздейства отрицателно. Обикновено те стават по -разсеяни и раздразнителни, когато носят златни бижута.

Риби

Представителите на този зодиакален знак също не би трябвало да носят бижута, направени от този доблестен метал. Астролозите изясняват, че Рибите имат прекомерно нежна и деликатна сила. Следователно златото няма да им донесе благополучие. Напротив, това може да повлияе отрицателно на ориста им. Те поучават Рибите да отдадат желание на среброто,

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР